Begeleiding dracht & geboorte bij veulens

geplaatst in: Homeopathie | 0
Een gezond veulen, dat is de wens van iedere fokker!
En toch kan er een hoop mis gaan…
Bij deze fokker is rhino geconstateerd op stal. En dat is de angst van iedere fokker, omdat het rhinovirus abortus kan veroorzaken… wat ook al gebeurd was bij andere merries op deze stal. Nu heeft deze fokker nog 2 merries drachtig en werd het dus spannend… Met inzet van homeopathie is er een gezond veulen geboren. De andere merrie is nu, een week of 9 later nog steeds drachtig en volgende week uitgerekend. Dus we hebben goede hoop dat ook zij een gezond veulen zal krijgen!
De merrie die nu net een veulen heeft gehad is een jonge merrie en haar eerste veulen. Hoewel ze het veulen prima laat drinken lijkt er weinig verbinding te zijn. Er lijkt afstand te zijn tussen moeder en veulen. De merrie lijkt ook erg bezig met de andere paarden/ de rest van de kudde en vergeet dan haar veulen. Ook dit wordt nu homeopathisch begeleid en gaat al beter!
Weer een mooi voorbeeld hoe homeopathie een mooie begeleiding kan zijn bij verschillende problemen rond dracht en lactatie. Eerder schreef ik er ook deze blog over;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *