Intuïtieve communicatie

Ik denk dat het zo rond 2006 was, toen ik voor t eerst in aanraking kwam met intuïtief communiceren met dieren. Eerst was ik erg, eh, wantrouwend? Kan dit echt? Maar door de jaren heen heb ik er veel ervaring mee op gedaan. Onder andere door gesprekken van mijn dieren met een dier-communicator die zo ontzettend waardevol en bijzonder zijn geweest. Maar ik heb zelf ook veel geoefend met mijn eigen dieren. En wat een bijzondere dingen komen er uit… Hoe bijzonder ik het nog steeds vind, ik kan nu niet meer twijfelen eraan!
 
In het verleden heb ik er al cursussen in gevolgd en onlangs een verdiepingscursus gedaan. Tot nu toe was het gebruik van mijn intuïtie deels bewust, deels onbewust verweven in de adviezen in mijn praktijk. Maar bij sommige dieren zou je wel meer willen weten, daar meer verdieping in aan willen brengen.
Door er echt voor te gaan zitten en op een intuïtieve/ telepathische manier contact te maken met een dier komen er vaak nieuwe dingen naar boven. Ideeën of bevestiging voor jou als eigenaar hoe je met je dier om kan gaan of wat hij of zij nodig heeft. Maar ook nieuwe ingangen voor mij als homeopaat, of andere behandelmethoden die jullie verder kunnen helpen!
Omdat deze manier van communiceren zo waardevol is en omdat ik het gevoel heb dat ik, maar ook de wereld er klaar voor is, bied ik nu ook consulten communiceren met dieren aan.
 
 
Wat is dat nu, intuïtieve communicatie?
Het wordt ook wel telepathie genoemd; Communicatie op energetisch niveau, zonder gebruik van woord en taal, maar via beelden, gevoel en gedachten. Door “in te tunen” op de energie van het dier vang ik informatie op van het dier die ik op een zo zuiver mogelijke manier probeer te vertalen naar onze menselijke taal van woorden.
 
Wanneer kan een consult communiceren met dieren waardevol zijn?
– Als je vragen hebt voor jouw dier waar je graag antwoord op zou willen hebben
– Als je vast loopt met fysieke klachten of bepaald gedrag
– Als je wilt weten of jouw dier belangrijke boodschappen voor jou heeft
– Als je wilt weten of jouw dier nog bepaalde behoeftes heeft
Etc.