Dolly Parton Syndroom bij de kat

geplaatst in: Homeopathie | 2

Bij het Dolly Parton Syndroom ontstaan er zwellingen aan de melkklieren bij de kat. De zwellingen zijn goedaardig, maar kunnen wel groot, en daardoor pijnlijk, worden.

De oorzaak ligt in te hoog gehalte van het hormoon progesteron. Dit kan ontstaan bij o.a. (schijn)dracht, maar ook door progesteron preparaten, zoals de poezenpil!

Silvie, deze mooie Maine Coon had hier last van  na het gebruik van de poezenpil en is goed geholpen met homeopathie! Hieronder de recensie van de eigenaresse:

Leonie heeft mijn Maine Coon Silvie van het Dolly Parton-syndroom afgeholpen. I.v.m. de coronacrisis kon ik geen afspraak maken aan haar praktijk, maar door een uitgebreide vragenlijst, foto’s en een telefonisch consult wist ze welke medicijnen ze haar moest geven. Na 1,5 week deze gebruikt te hebben zag ik al grote verbetering. Na 3 weken waren de zwellingen helemaal weg. Ik moest toen nog 1 van de 2 producten blijven gebruiken gedurende 2 weken. Nu, zo’n 4 weken niks gebruikt te hebben, is het nog steeds weggebleven.
Silvie is 1 van mijn fokpoezen. Mijn eigen dierenarts zei dat alleen steriliseren haar er vanaf zou helpen. Ik ben blij dat ik naar Leonie ben gegaan, zodat ik nog een nestje van haar kan krijgen.

2 Antwoorden

  1. Willie Rauhé

    Ik heb een Britse korthaar met hetzelfde probleem.
    Ben benieuwd hoe het nu gaat met deze poes ,zeker wanneer deze weer gedekt is.

  2. Leonie

    Het gaat nog steeds goed met Silvie. Ze is ondertussen gedekt!
    Mocht je ook een homeopathische behandeling willen voor uw britse korthaar kunt u mij een mailtje sturen.

Laat een reactie achter