Homeopathie bij vuurwerkangst – Aanbieding

geplaatst in: Gedrag, Homeopathie | 0

INTERVIEW door Maurice Flinterman van dierbewust.nl over de behandeling van vuurwerkangst bij honden en hoe homeopathie hierbij kan helpen.

Met homeopathische middelen kan het incasseringsvermogen van het dier vergroot worden. Hierdoor wordt de angst minder en kan het dier beter met de situatie omgaan. Bij ernstige vuurwerkangst kunnen deze middelen de angst verlichten, maar is het ook zaak om in het nieuwe jaar aan het werk te gaan, om het volgend jaar makkelijker te laten verlopen!

Deze maand heb ik een aanbieding “vuurwerkpakket met homeopathie”.

Voor € 35,- hebben we kort telefonisch contact en krijgt u 4 homeopathische middelen om uw dier te helpen oud en nieuw beter door te komen. Tijdens dit contact stel ik een aantal vragen over uw dier, zodat de middelen en eventueel aanvullend advies op uw dier afgestemd kunnen worden. Verstandig is voor de kerst hiermee te starten, zodat u goed voorbereid bent. Wilt u hier gebruik van maken stuur dan een mail naar info@leonienoordhoek.nl, dan neem ik contact met u op.

Hieronder de link naar dierbewust.nl, waar naast het filmpje nog een aantal interessante tips staan, hoe je het beste om kunt gaan met een vuurwerkbang dier.

http://www.dierbewust.nl/tips-bij-vuurwerkangst-voor-honden-video/

Voor mijn eerdere blogs over vuurwerkangst:

Vuurwerkangst bij dieren

Voorbeelden van de homeopathische behandeling van vuurwerkangst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.