Vlogs, video’s over homeopathie!

Nadat ik al een hele hoop blogs geschreven heb, ben ik ook aan het experimenteren met video’s/ vlogs maken. Niet makkelijk, een blog kun je achteraf nog is veranderen, maar bij een video is het wat het is…

Hierbij de eerste stapjes naar het maken van een vlog:

Heel vaak krijg ik de vraag na een blog met een voorbeeld van een behandeling: Maar wat heeft hij nu gehad? Helaas kan ik dat niet zo zeggen… In deze video leg ik uit waarom niet. Waarom dat ene middel voor het ene dier wel werkt en voor het andere niet.

Hoe werkt homeopathie? Een vraag die mij veel gesteld wordt. In deze video geef ik hier uitleg over: 

Het oudere dier, een grote groep in mijn praktijk! En er is zo ontzettend veel waardevols mogelijk met homeopathie om de oudjes te helpen. Ik vind het altijd zo dankbaar werk om deze dieren te kunnen helpen. In deze video meer hierover!

Ik hoor nog wel is de opmerking: “Bij homeopathie duurt het lang voor je resultaat hebt.” En in sommige behandelingen is dat zo, zeker bij de dieren die al een periode klachten hebben. Dan heeft het tijd nodig om te genezen. Maar bij acute situaties kan homeopathie ook heel snel werken! In deze video geef ik, aan de hand van voorbeelden, uitleg over wanneer homeopathie heel snel kan werken.