Voorbeeld behandeling van vuurwerkangst

geplaatst in: Gedrag, Homeopathie | 0

Veel mensen – en dieren – zijn weer blij dat de vuurwerkperiode weer voorbij is. En ook dit jaar ben ik op het laatste moment gecontacteerd of ik nog wat voor een dier kon doen. En natuurlijk zijn er middelen die de angst minderen en wat rust creëren. Maar in de meeste gevallen zijn de dieren met de grootste angst de honden met een trauma, of de erg onzekere honden. En in al die gevallen is het slim in januari direct verder te gaan om met homeopathie het zelfvertrouwen te verstevigen, waardoor het dier een jaar later veel sterker staat in de vuurwerkperiode.

Onderstaand berichtje kreeg ik van een blije eigenaar van een hond die heel angstig was voor vuurwerk en verder veel onzekerheid liet zien. Deze hond heb ik het afgelopen jaar behandeld en is uitgegroeid tot een stabiele hond!

CIMG0699

“Ik wilde je even laten weten dat Kwint die je afgelopen jaar behandeld hebt, het geweldig doet en de jaarwisseling goed heeft doorstaan. Ik heb gewoon de gok gewaagd om niet om verdere middelen te vragen omdat hij mij stabiel genoeg leek om het zelf aan te kunnen.

Kwint reageerde in eerste instantie niet op de knallerij en bleef gewoon zijn ding doen. Later was het even opkijken en verder lopen , onaangedaan! Toen er echt geknald werd buiten, met uitlaten ging z’n staart wel omlaag, hij vond het niet fijn, maar hij liep toch gewoon verder, geen paniek! Thuis reageerde hij weer gewoon ! Om 12 uur toen het echt los ging, kwam hij lekker bij me zitten, en bleef daar. Geruststellend toegesproken, en dit was voldoende voor hem!  Laat in de nacht toen de ergste knallerij voorbij was nog uitgelaten, maar dit vond hij echt niet fijn…… was bang , maar herstelde onmiddellijk toen hij weer thuis was. De dag erna was er niets meer aan de hand! Gewoon weer het vrolijke ventje als voorheen!! Hij mag bang zijn, maar hersteld meteen!

Ik wilde je dit toch even vertellen want  we zijn je nog steeds dankbaar dat je ons geholpen hebt! Dit ventje zal nooit een stoere bink worden, al “denkt” hijzelf van wel, blijft gevoelig , maar is super vrolijk, ondernemend, en niet voor een gat te vangen! Goudeerlijk, een super karakter! Hij leidt gewoon een happy leventje! 

Dank je wel voor de goede zorgen van afgelopen jaar!”

Wil je meer lezen over een homeopathische constitutiebehandeling bij vuurwerkangst. Zie dan deze oude blogs:

De behandeling van vuurwerkangst

Homeopathie gaat verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *